Меню

«

»

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ УНІВЕРСИТЕТУ

Конференція трудового колективу університету, що відбулася 6 березня ц.р., була присвячена обговоренню важливих питань університетського життя. На ній ішлося про зміни до Колективного договору, виконання  Комплексних заходів з питань охорони праці у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка за 2017 рік та їх затвердження на 2018 рік.

Інформацію про зміни до Колективного договору озвучила для присутніх голова профкому працівників університету доцент Олена Куцик. Делегати конференції одноголосно затвердили їх. Виконання Комплексних заходів з питань охорони праці у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка за минулий рік проаналізувала голова комісії  профкому з охорони праці і техніки безпеки доцент Галина Ковальчук.  Вона наголосила, що заходи містили вісім пунктів, чотири з яких виконані повністю, один – частково, а три не виконані, що загалом становить 60%. Було запропоновано роботу соціально-господарської служби з виконання Комплексних заходів з питань охорони праці вважати задовільною, а  невиконані у 2017 році пункти перенести на  2018 рік.

Конференція також схвалила Комплексні заходи на 2018 рік, представлені спеціалістом служби охорони праці Михайлом Губіцьким; підтримала подання ректорату щодо представлення до почесного звання «Заслужений діяч науки і техніки України» доктора фізико-математичних наук, професора, директора інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій професора Василя Бойчука  за видатні заслуги перед Україною в галузі науки, освіти, культури, довголітню науково-педагогічну й громадську діяльність в університеті.