Меню

«

»

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ УНІВЕРСИТЕТУ

24 березня 2022 р. в актовій залі головного корпусу відбулася Конференція трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.Для участі у Конференції зареєструвалися 54  делегати з 76.

Відкрив засідання проректор з наукової роботи професор Микола Пантюк. Першим питанням було обрання голови, заступників та секретаря Конференції трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Головою Конференції обрано директора навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я доктора педагогічних наук професора Миколу Лук’янченка. Його заступниками стали завідувач кафедри фізики доктор фізико-математичних наук професор Ігор Столярчук та завідувач кафедри практики німецької мови кандидат психологічних наук доцент Василь Лопушанський. Секретарем Конференція обрала кандидата історичних наук доцента кафедри всесвітньої історії та спеціальних історичних дисциплін Ірину Лозинську.

Про виконання Колективного договору Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка на 2017–2021 рр. та про затвердження Колективного договору Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка на 2022–2025 рр. доповідала голова первинної профспілкової організації працівників Університету доцент Олена Куцик. Конференція схвалила виконання Колективного договору у 2021 році на 99,5% та Комплексних заходів з питань охорони праці в Університеті на 65%, а також одностайно затвердила новий Колективний договір на 2022–2025 рр.

Про затвердження Положення про Конференцію трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка доповідав юрисконсульт Університету Володимир Кісіль.

Голова Конференції професор Микола Лук’янченко ознайомив присутніх зі ще одним важливим питанням порядку денного Конференції трудового колективу – про затвердженняскладу Комісії з трудових спорів у Дрогобицькому державному педагогічному університету імені Івана Франка.