Меню

«

»

Урочисте засідання профкому

23 вересня 2021 року відбулося урочисте засідання профкому працівників університету.

Напередодні Дня працівників освіти, який в Україні відзначають у першу неділю жовтня, традиційно було обрано найкращих, найдостойніших у різних номінаціях:

«Наймолодший доктор наук ДДПУ імені Івана Франка 2020-2021 н.р.»   – доктор педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання Ірина Турчик та доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти  Ірина Садова.

«Найкращий куратор академічної групи 2020-2021н.р.» – кандидат філологічних наук, доцент кафедри світової літератури та славістики Наталія Лазірко.

«Найкращий тренер ДДПУ імені Івана Франка 2020-2021 н.р.» – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму Анна Чепелюк.

«Найкраща кафедра за результатами наукової роботи  2020-2021 н.р.»  – кафедри історії України (завідувач кафедри – доктор історичних наук, професор Василь Ільницький).

«Найкращий викладач-митець 2020-2021 н.р.» – доцент кафедри музикознавства та фортепіано Олександра Німилович  та  викладач кафедри культурології та мистецької освіти Магдалина Марушка.

Усі номінанти отримали грамоти та грошові премії від профкому університету у розмірі 1000 грн. кожному.

Профком також закупив медично-діагностичні прилади для вимірювання рівня сатурації кисню в капілярній крові (оксигенації) – пульсоксиметри, які будуть знаходитися у профоргів на кожному факультеті / інституті, в бібліотеці, господарській частині та адміністративному корпусі.

Шановні працівники університету! Щиро вітаємо вас з вашим професійним святом! Нехай вам завжди всміхається доля, міцного вам здоров’я та довголіття, творчих та наукових успіхів, здійснення найзаповітніших мрій!