Меню

«

»

Слава Збройним Силам України!

6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України.

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Цьогоріч День Збройних Сил України – особливий. Сьогодні наші військовослужбовці ціною власного життя захищають наше майбутнє і майбутнє України. Солдати та офіцери української армії, виявляючи глибокий патріотизм, звитягу, силу духу, відповідальність і непохитне бажання перемогти, роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони Батьківщини, її недоторканності та територіальної цілісності.

Переконана, що навіть у найскладніших умовах вони не зрадять присязі, залишатимуться гарантом стабільності та безпеки України, гордістю її народу. Разом ми подолаємо московитську навалу, адже правда на нашому боці.

Шановні військовослужбовці! Нехай славетні подвиги дідів та прадідів, щира любов до України надихають Вас на нові звершення у шляхетній справі служіння рідному народові. А ми так само зробимо все можливе, аби зігріти Ваші серця дієвою підтримкою. Щастя, добра та злагоди Вам і Вашим родинам. Мирного неба над Україною.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Ректор професор Валентина БОДАК