Меню

«

»

Філологічний факультет багатий талантами

13 листопада 2017 року на філологічному факультеті відбувся відбірковий конкурс естрадної пісні «Шанс», у якому взяли участь талановиті студенти-філологи.

Першою розпочинала свято Божена Хмеляк (гр. УА-34Б) із піснею «Мамо, не плач», що торкнулася глибини душі кожного присутнього в залі. Наступною вийшла на сцену Ірина Данилів (гр. У-31Б), котра здивувала всіх небайдужих виконанням пісні «Три зорі». Не менш яскравим був виступ Роксолани Басараб (гр. УА-13Б), яка подарувала пісню «Тримай». Заворожував своєю посмішкою та харизмою учасник Богдан Вітів (гр. РА-15Б), котрий виконав пісню «Мам». Наступна учасниця Соломія Польова (гр. УА-22Б) відрізнялася чуттєвим виконанням пісні «Материнська любов», а також отримала перемогу у конкурсі та представлятиме філологічний факультет на загальноуніверситетському конкурсі естрадної пісні «Шанс». Завершувала конкурс неймовірно мила дівчина Анастасія Марчак (гр. ПУ-14Б) із піснею «Чарівна скрипка».

Організатори та ведучі заходу – Христина Флешко та Соломія Кицун (гр. УА-22Б).

Конкурс естрадної пісні «Шанс» є ще одним підтвердженням того, що філологічний факультет багатий на талановитих, здібних та обдарованих студентів.

Керівництво та студентське самоврядування факультету бажає Соломії Польовій гідно виступити на загальноуніверситетському конкурсі естрадної пісні «Шанс» та перемогти!

Студентка філологічного факультету Христина Флешко