Тренінг на факультеті здоров’я людини та природничих наук

На факультеті здоров’я людини та природничих наук 2 грудня за ініціативи доцентів кафедри медико-біологічних дисциплін, географії та екології Оксани Лупак та Галини Ковальчук для студентів факультету І і ІІ курсів був проведений тренінг «Здорове харчування», приурочений до Міжнародного дня боротьби з розладами харчової поведінки.

Тренінг мав на меті навчити здобувачів вищої освіти оцінювати збалансованість свого харчування, формувати здорові харчові звички, розвинути навички критичного мислення щодо харчових міфів, шукати «пастку» в етикетках  продуктів, усвідомити роль правильного харчування у профілактиці захворювань.

Консультантами тренінгу виступили студентки групи БХ-2226Б: Іванна Ковальчук, Ірина Литвинко, Тетяна Чапля та Іванна Ханас, які у такий спосіб удосконалювали практичні навички з дисциплін «Фізіологія та гігієна харчування» та «Методика навчання основ здоров’я». Після знайомства та оприлюднення очікувань усі учасники, використовуючи інтерактивну технологію «Карусель», жваво ділилися отриманою від консультантів інформацією, а також своїми знаннями та досвідом, відповідали на запитання

анонімної анкети, проходили певні обстеження, необхідні для визначення

власного харчового статусу.

Консультанти одразу опрацювали заповнені анкети та озвучили результати, а також разом з присутніми спростували поширені міфи щодо харчування. Увесь тренінг супроводжували доброзичлива атмосфера, піднесений настрій, активність, максимальна  зосередженість на результат. Як наслідок – звершення очікувань. Бажаємо учасникам цього заходу здоров’я та дотримуватися рекомендацій щодо раціонального харчування, отриманих під час тренінгу.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors