Меню

«

»

Всеукраїнська наукова конференція з міжнародною участю “Актуальні тенденції сучасного гуманітарного дискурсу”

30 березня 2017 року в інституті іноземних мов Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка пройшла Всеукраїнська наукова конференція з міжнародною участю “Актуальні тенденції сучасного гуманітарного дискурсу”. Організаторами наукового заходу виступили кафедра практики англійської мови, кафедра мовної та міжкультурної комунікації і кафедра романської філології та компаративістики.

На пленарному засіданні слово виголосили знані не лише в Дрогобичі, але і за його межами науковці Франкового вишу: професор Володимир Кемінь, професор Марія Федурко, професор Олена Невмержицька, професор Олена Бистрова, доцент Мирослава Іванишин.

Доповіді учасників на секційних засіданнях охопили широке поле проблем мовознавства, літературознавства, перекладу, педагогічних наук та засвідчили доцільність проведення в педагогічних навчальних закладах саме мультидисциплінарних наукових заходів.

Загалом у конференції взяли участь майже 200 учасників (очна і дистанційна форма). Приємні враження від плідної наукової роботи та цікавого спілкування надихнули організаторів на утвердження її як традиційної.