Меню

«

»

Відбулися вибори ректора університету

12 жовтня 2021 року в Дрогобицькому університеті відбувся другий тур виборів ректора. Голосування проходило в головному корпусі університету.

На посаду очільника ЗВО балотувалися два кандидати: проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, доктор філософських наук, професор Валентина Бодак та декан історичного факультету, доктор педагогічних наук, доцент Микола Галів.

Виборча комісія відкрила дільницю рівно о 9.00 годині. Участь у голосуванні взяли штатні наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, виборні представники з числа інших штатних не педагогічних працівників університету та виборні представники з числа студентів.

Загальна кількість виборців становила 557. Проголосували – 474 виборці.

Офіційні результати голосування наступні: за Валентину Бодак проголосувало 288 виборців (60,76%), за Миколу Галіва – 144 виборці (30,38%). Не підтримали жодного кандидата – 31 виборець (6,54 %). 11 бюлетенів були недійсними.

Вітаємо Валентину Бодак із перемогою. Бажаємо нових успіхів у дуже нелегкій та багатогранній адміністративній діяльності! Нехай роки керівництва університетом принесуть нові перемоги, впевненість у правильності обраної мети й енергію для її досягнення.

Вибори ректора відбулися відкрито, прозоро, демократично, з дотриманням норм чинного законодавства та усіх карантинних вимог.