Меню

«

»

„Від здоров’я людини – до гармонії світу”

5 квітня 2017 року напередодні Всесвітнього дня здоров’я на факультеті фізичного виховання  відбувся „круглий стіл” на тему: „Від здоров’я людини – до гармонії світу”. Організатором виступила кафедра здоров’я людини та фізичної реабілітації. Мета заходу – популяризація здорового способу життя серед молоді. У роботі круглого столу взяли участь професорсько-викладацький склад кафедр факультету, студенти, запрошені гості.

Із вступним вітальним словом виступив завідувач кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації, д.мед.н., професор І.Флюнт. Доповіді учасників „круглого столу” висвітлювали широке коло проблем, що стосуються здоров’я. Обговорювалися питання стану сформованості культури здоров’я в середовищі студентської молоді нашого університету, ставлення до шкідливих звичок, потреби і вміння вести здоровий спосіб життя.

Доповіді проводились з використанням відео-презентаційних матеріалів. Кожен із гостей та учасників  заходу отримав тематичні буклети, пам’ятки та санбюлетені про профілактику хвороб і здоровий спосіб життя.