Меню

«

»

Участь викладачів біолого-природничого факультету в інтернаціональному тижні у рамках програми Еразмус+ в університетському коледжі Vives (Королівство Бельгія)

З 10 по 19 березня доценти біолого-природничого факультету Віталій Філь та Мирон Цайтлер у рамках програми Еразмус+ перебували в університетському коледжі ВІВЕС (м. Брюгге, Королівство Бельгія) з метою вивчення системи навчального процесу його методичною та виховною роботою. Під час перебування у коледжі VIVES науковці провели  зустрічі з керівництвом коледжу та викладачами, налагодили контакти для міжнародної співпраці у сферах профілактики неінфекційних захворювань, екології, педагогічної освіти.

У період з 13 по 16 березня доценти В. Філь та М. Цайтлер взяли участь в інтернаціональному тижні, який відбувся в університетському коледжі VIVES (м. Брюгге, Королівство Бельгія). Науковці провели лекції та поділилися нашим науковим досвідом та дослідженнями на тему: «Health of the future generation project», а також відвідали лекції та тренінги бельгійських колег. Інтернаціональний тиждень поєднав не лише бельгійців та українців, але й науковців із США, Іспанії, Італії, Португалії, Бразилії та Фінляндії.

Цими днями відбулася робоча зустріч з Почесним Доктором Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Президентом міжнародної асоціації VZV ORADEA Патріком Беллінком. На зустрічі також були присутні Людгарде Баг’ю, Іван Ванхале, Нансі Боускез та Світлана Мусіна, під час якої обговорили перспективи та напрямки подальшої співпраці.

В ході робочого візиту для колег була організована насичена культурна програма за якою вони відвідали мальовничі куточки м. Брюге, м. Брюсселя, м. Лір та м. Антверпен.