Меню

«

»

Участь викладачів біолого-природничого факультету у тренінгу

28 – 29 березня 2017 року на базі міської поліклініки м. Дрогобич відбувся тренінг «Основний тренінг для первинної ланки медичної допомоги щодо інтегрованого ведення випадків гіпертензії та діабету» у рамках впровадження проекту Міністерства охорони здоров’я України та Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я «Неінфекційні захворювання (НІЗ): профілактика та зміцнення здоров’я в Україні» за підтримки Швейцарської Конфедерації, в якому взяли участь викладачі кафедри анатомії, фізіології та валеології Марія Матис та Оксана Лупак, а також аспірант кафедри біології та хімії Ольга Шемеляк.
Під час проходження тренінгу регіональні тренери Тетяна Тиха та Діана Ковальська провели навчання учасників профілактиці неінфекційних захворювань та інтегрованого ведення випадків артеріальної гіпертензії та цукрового діабету.
Програма тренінгу включала інтерактивні лекції, практичні заняття, розгляд клінічних випадків, відпрацювання практичних навичок, які сприятимуть подальшій роботі факультету у сфері профілактики неінфекційних захворювань та пропаганди здорового способу життя серед студентської молоді.