3 січня 2023 року в університетському гуртожитку відбувся передріздвяний майстер-клас із приготування куті. А поділилася кулінарними таємницями професорка Тетяна Пантюк, яка розповіла історію та розмаїття способів приготування цієї страви. Допомагали варити кутю працівники університету і внутрішньо переміщені особи, котрі проживають у гуртожитку. Частування кутею було незабутнім.
Не обійшлося цього дня і без коляди, яка створила неймовірну святкову атмосферу серед учасників заходу. Всі колядували під акомпанемент концермейстерки Тамари Козій. Колядники отримали смачну нагороду – запашні пампушки з вишневою начинкою.
Насамкінець учасників та гостей майстер-класу обдарував смаколиками комендант гуртожитку Микола Савчин.