Меню

«

»

„Реалізація здорового способу життя – сучасні підходи”

18 – 19 травня 2017 року відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція „Реалізація здорового способу життя – сучасні підходи”, присвячена 20-річчю факультету фізичного виховання.

Учасниками конференції були науковці й фахівці з питань фізичної культури і спорту, фізичної реабілітації, представники освітніх установ та громадських організацій, студенти та викладачі з України, Бельгії, Польщі, Білорусі та Азербайджану.

Відкрив захід голова оргкомітету проректор з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку професор Микола Лук’янченко. З привітальним словом до  учасників конференції звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Шаран, професор Адам Подольський (Польща), доктор Патрік Марсель Беллінк (м. Лір, Бельгія), професор  Геннадій Лисенчук (Україна).

Учасники конференції мали змогу ознайомитися з роботою Міжнародної клініки реабілітації в Трускавці, де їх зустрів і привітав генеральний директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін, та з роботою реабілітаційного центру „Модричі” (с. Модричі), який спеціалізується на реабілітації пацієнтів, котрі перенесли інсульт, хребетно-спинномозкові травми, черепно-мозкові травми.