Меню

«

»

Реалізація міжнародної Програми НАТО-Україна в університеті

1 березня 2017 року в рамках міжнародної Програми НАТО-Україна у Дрогобицькому педуніверситеті вчетверте відбулися збори звільнених у запас або відставку військовослужбовців, які виявили бажання пройти курси перепідготовки за спеціальністю «Менеджмент малого бізнесу» у Центрі перепідготовки та післядипломної освіти.

Цього року вперше до університету із делегацією Програми завітав офіцер із фінансових питань Управління з питань політичних відносин і політики безпеки штаб-квартири НАТО Еммануель Хунтцінгер. Ректор університету професор Надія Скотна, директор Центру перепідготовки та післядипломної освіти доцент Світлана Гірняк і доцент Петро Фещенко провели зустріч із представниками Програми, на якій окреслили основні аспекти співпраці.

Із нагоди відкриття курсів в актовому залі головного корпусу університету перед військовослужбовцями та звільненими у запас виступили: професор Надія Скотна, підполковник НШ Військової частини А1108 Юрій Тищенко, офіцер із фінансових питань Еммануель Хунтцінгер, виконавчий керівник Програми Олександра Огороднікова, директор ГО «Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців» Андрій Рой.

На урочистості був запрошений також менеджер Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців консультант Управління з питань політичних відносин і політики безпеки Крістофер Штаудт.

Нагадаємо, що мета проекту – забезпечення професійного навчання, сприяння працевлаштуванню, надання інформаційних, консультаційних, профорієнтаційних послуг військовослужбовцям, що підлягають звільненню, та особам, звільненим із військової служби. Програма НАТО-Україна охоплює понад 60 міст нашої держави.