Меню

«

»

Повертаємо дітям посмішки

Адаптація переселених громадян значною мірою залежить від готовності нашої університетської громади їх прийняти, підтримати, з повагою поставитися до організації побуту та життєзабезпечення. У зв’язку з цим у Дрогобицькому університеті організовано навчання і дозвілля більш ніж 50 дітей тимчасово переміщених осіб зі східних та центральних областей України.

Факультет початкової та мистецької освіти, зацікавлений у допомозі дітям iнтeгрувaтися в нове оточення та спільному проведенні волонтерства, реалізував своє прагнення до його співорганізації.

Викладачі презентували дітям, що тимчасово переїхали в наш регіон, різноманітні квести, ігри та майстер-класи із виготовлення аплікацій, ліплення, хореографії, образотворчого й музичного мистецтва, вивчення англійської мови, математики, читання. Усім припала до душі атмосфера любові, доброзичливості, взаємопідтримки.

До проведення заходів долучилися працівники інституту музичного мистецтва та ліцею №1 імені Івана Франка. Висловлюємо щиру подяку всім за готовність поділитися своєю увагою з тими, хто її найбільше потребує.