Меню

«

»

Олег Павляк – Чемпіон України з кікбоксингу

З 6 по 9 травня 2017 року у Львові проводився Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA. Змагалися близько півтисячі юнаків, юніорів та дорослих з усієї країни. Чемпіонат був відбірковим у збірну, що представлятиме Україну на чемпіонаті світу в Білорусі (грудень 2017).

 У розділі фул-контакт (вагова категорія 70 кг) студент ІІІ курсу факультету фізичного виховання Олег Павляк (група ФВ-31Б) провів три поєдинки. У першому і другому бої перемогу отримав над представниками Харківської області, а у фіналі зустрівся з представником  Донецької області.  За одноголосним рішенням суддів Олег  Павляк здобув  перемогу над своїм суперником і став чемпіоном України.

Нагадаємо, що Чемпіонату України серед юнаків, юніорів та дорослих передував Відкритий Чемпіонат України серед ДЮСШ та студентів ВНЗ, який проводився у легкоатлетичному манежі “Спартак” ( м. Бровари, Київська обл.)  з 6 по 9 квітня 2017 року. У розділі фул-контакт (бої на рингу) Олег провів два переможні поєдинки і завдяки своїй спритності, силі і навичкам, які набув за 10 років тренувань, виборов “золото” серед студентів ВНЗ України.