Меню

«

»

Мистецькі досягнення випускниці інституту музичного мистецтва

Наприкінці червня 2022 року відбувалися мистецькі конкурси, в яких взяла участь здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інституту музичного мистецтва Валентина Перловська (клас доцентки Олександри Німилович).

Валентина Перловська завершила курс навчання на бакалавраті достойним здобутком, адже отримала нагороди двох мистецьких конкурсів. Взявши участь у XLI Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Stars of Croatia», що відбувся 21 червня 2022 року в Загребі (Хорватія), та Канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості Стамбул-Торонто 2022, який відбувся 30 червня 2022 року. В обох творчих конкурсах Валентина, змагаючись із численними професійними виконавцями, здобула звання Лауреата І премії. Виконуючи фортепіанні твори західноєвропейських класиків Й. С. Баха і Л. Бетговена, а також українського композитора А. Коломійця, піаністка продемонструвала глибоке розуміння стильових особливостей виконуваних творів та високий рівень професійної майстерності.

Сердечно вітаємо Валентину Перловську з новими мистецькими здобутками і бажаємо наснаги та успіху на творчому і освітньому шляху!