Меню

«

»

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта»

Переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта», Оксана Кулик і Василина Курах.

Переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта», Оксана Кулик і Василина Курах.

5 – 6 квітня 2017 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта», в якій брали участь студенти факультету початкової та мистецької освіти Оксана Кулик (ПОА-11С) та Василина Курах (ПОІ-42Б), повернувшись із перемогою.

Оксана Кулик нагороджена дипломом І ступеня та грамотою у номінації “Кращий урок з трудового навчання”.

Василина Курах нагороджена грамотою у номінації “Педагогічна техніка”.

Професорсько-викладацькому складу факультету початкової та мистецької освіти оголошено подяку за високий рівень професійної підготовки майбутніх педагогів.

Висловлюємо щиру подяку доцентам Ярославі Дробчак та Олександрі Шаран (уроки з їхніх дисциплін дісталися студентам під час жеребкування) за високий рівень викладання фахових методик, а також доценту Лесі Колток, яка супроводжувала і підтримувала студентів у наукових випробуваннях.