Меню

«

»

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Політологія»

Уже третій рік поспіль студенти Дрогобицького педагогічного університету серед переможців олімпіади з політології.

19 – 21 квітня 2017 року на базі Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Політологія», у якій взяли участь 37 вищих навчальних закладів України. Дрогобицький виш представили переможці І етапу олімпіади, проведеної кафедрою правознавства, соціології та політології, студентки ІІ курсу спеціальності «Соціологія» Марія-Христина Бокало та Богдана Кошняну.

Учасниці олімпіади успішно пройшли два тури: розв’язали завдання тестового та творчо-пошукового характеру, а також публічно захистили наукову роботу. У підсумку, Марія-Христина Бокало здобула ІІІ місце серед 74 учасників, а також отримала спеціальну відзнаку «За кращий публічний захист наукової роботи» («Роль закордонного українства у формуванні іміджу України»). Наукове дослідження Богдани Кошняну «Політична участь як чинник формування громадянської ідентичності молоді» було нагороджене спеціальною відзнакою «За оригінальне вирішення наукової проблеми».

Підготовку студентів до участі в олімпіаді та керівництво проблемною групою з політології здійснювала доцент Оксана Зелена. Супроводжував і консультував студентів під час олімпіади доцент Ярослав Комарницький.