Меню

«

»

„Дрогобиччина багатокультурна”

27 лютого 2017 року на історичному факультеті відбулася науково-практична конференція для вчителів історії та учнів старших класів загальноосвітніх середніх шкіл „Дрогобиччина багатокультурна”, на яку завітали учні 10 та 11 класів ЗОШ № 1, 2 та 17 м. Дрогобич.

Зі вступним словом до присутніх звернулася заступник декана історичного факультету доцент Світлана Біла. Згодом учасники конференції прослухали доповіді викладача Василя Менька „Археологічні дослідження історичного факультету (розкопки вежі-дзвіниці костелу Св. Варфоломея), доцентів Ірини Лозинської та Руслани Попп „Академічна співпраця історичного факультету з польськими вищими закладами”. Учні та їх викладачі мали змогу почути доповіді студентів-істориків Лідії Мазурчак (ІП-21Б) „Галицька Каліфорнія”, Аліни Звіринської (ІП-31Б) „Перлина Карпат – м. Трускавець”, Лілії Гриник (ІП-31Б) „Дрогобич – місто багатьох культур”.

Також на конференції відбулася демонстрація фільму про історичний факультет, який представляв студент групи ІП-31Б Остап Зубкович.

28 лютого історичний факультет продовжив науково-практичну конференцію для вчителів історії та учнів старших класів у стінах ЗОШ № 16 м. Дрогобич.