Меню

«

»

Антоніна Бойчук – стимул до нових досягнень!

Наукова робота – це інтелектуальна праця, яку ми можемо втілити крізь призму великої кількості прочитаного, проаналізованого та аргументованого. Тільки в інформаційній істині народжується дослідження! Ще декілька років тому наукова діяльність для мене була невідомістю, а сьогодні – я в когорті кращих молодих вчених Львівщини. Це свідчить про те, що не існує незнаних шляхів для досягнення мети, коли розвиток бере верх над невідомістю.

В отриманні премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради, перш за все, хочу висловити щиру вдячність своєму науковому керівнику – завідувачеві кафедри народних музичних інструментів доценту Андрію Душному, за невичерпний вклад у мій особистісний розвиток, розкриття наукового потенціалу та мотиваційно-моральну підтримку. Дякую за те, що завжди знаходите час для наукової консультації і щиро ділитеся своїм набутим досвідом. Завдяки цим вкладенням, на свій молодий вік я удостоєна нагородження у залі Львівського національного університету ім. І. Франка.

Висловлюю вдячність своїм батькам та сім’ї за віру, надію та любов до мене. Подяка ректорату Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка за подання моєї кандидатури на таку високу нагороду. Дякую департаменту освіти і науки та керівництву Львівської ОДА й Львівської ОР, яка ініціювала премію щодо підтримки кращих студентів та молодих вчених області. Це надзвичайно приємно, що нас відзначають, шанують і дають стимул до нових досліджень, апробацій та досягнень. Нинішня імпреза була дуже знаковою для мене, адже, на сьогодні – це моя найвища наукова нагорода! Вірю, що це лише старт! Далі буде…

Антоніна БОЙЧУК,

аспірантка інституту музичного мистецтва,

молодший науковий співробітник науково-дослідного сектору