Меню

«

»

Викладач університету – учасник фестивалю «Нова українська школа»

16 листопада 2019 року кафедра педагогіки та методики початкової освіти Дрогобицького університету взяла участь у фестивалі «Нова українська школа», який проходив на базі Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.
Дискусійну платформу освітнього заходу «НУШ-ФЕСТ» представляли екс-міністр освіти України Лілія Гриневич, автор типової освітньої програми для закладів загальної середньої освіти І ступеня «Нова українська школа» Роман Шиян, завідувач кафедри початкової освіти ЗВО Геннадій Бондаренко, а також освітяни столиці.
На заході мали можливість подискутувати вчителі та викладачі закладів вищої освіти із дванадцяти областей України, під час якого виокреслювалися питання, пов’язані як із труднощами НУШ, так і шляхами їх подолання. Завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти доцент Лілія Стахів також взяла участь у креативному просторі фестивалю, зокрема тренінгу «Риторичні лайфхаки сучасного вчителя нової української школи».
Проведений фестиваль залишив у присутніх незабутні враження від доброзичливої теплої атмосфери, яка надихнула всіх на подальшу науково-педагогічну працю.