Меню

«

»

Звітна online-конференція за результатами проходження педагогічної практики на факультеті початкової та мистецької освіти

24 листопада 2021 року на факультеті початкової та мистецької освіти відбулася звітна online-конференція «Педагогічна практика: результати та перспективи», на якій здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти презентували результати проходження педагогічної практики.

Під час проходження педагогічної практики студенти змогли удосконалити систему педагогічних умінь і навичок, розвинути фахові та методичні здібності залежно від особистісно-індивідуального стилю поведінки. Вони випробували себе у ролі вчителя, відчули всі радощі та труднощі педагогічної професії, мали можливість визначити власні професійні інтереси, переконатись у своїй психологічній готовності до педагогічної діяльності, поглибити психолого-педагогічні знання, поліпшити організаторські здібності та вміння.

На підсумковій конференції обговорювалися важливі питання пошуку взаємодії з сучасними школярами, впровадження новітніх технологій навчання, формування іміджу вчителя початкових класів. Студенти презентували свій перший досвід у ролі вчителя, свої досягнення, демонстрували презентації, фото- та відеозвіти, осмислили труднощі, над подоланням яких ще треба працювати, що засвідчує про їх готовність до роботи у Новій українській школі.