Меню

«

»

Вітання ректора з Днем Української Державності

Шановна академічна спільното!

Цьогоріч ми вже вдруге відзначаємо День Української Державності.

Українська державність – це тисячолітня історія багатомільйонного народу зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями та культурою.

Сьогодні, завдяки героїчному опору наших захисників та усього українського народу, ми вкотре доводимо не лише ворогу, але й цілому світові, що Українська Державність – була, є та буде! Адже нам є ким пишатися, ким захоплюватися і на кого рівнятися. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та волелюбний дух. Вони допомагають писати нову сторінку нашої державності. І від кожного залежить, якою вона залишиться в історії. Україна від нас потребує праці й великої любові. Будьмо єдиними у цей складний час, довіряймо одне одному та відкиньмо всі розбіжності заради нашої спільної мети – перемоги.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо і побудуємо сучасну величну європейську країну.

Хай зміцнюється українська ідентичність, а незламний дух ніколи не згасає.

Вірте у Перемогу, вірте в ЗСУ, будьте єдині і не втрачайте надію в те, що все скоро закінчиться! Україна вистоїть! Україна переможе! Слава Україні!

Ректор професор Валентина БОДАК