Меню

«

»

Урочисте вручення дипломів випускникам факультету психології, педагогіки та соціальної роботи

2 серпня 2022 року відбулося урочисте вручення дипломів освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» випускникам факультету психології, педагогіки та соціальної роботи.

Із вітальним словом до випускників звернулися проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та інформаційної діяльності Ігор Гриник та декан факультету Орест Гук, які побажали випускникам життєвого оптимізму, доброї вдачі, цілеспрямованості та професійного лету.

Теплі слова привітань висловила заступниця декана Надія Дудник, відзначивши активну участь студентів у науковій діяльності, зокрема в 1 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (перемогу здобули Ірина Середяк, Діана Деревянко і Діана Бабій), та нагородивши їх дипломами. Також до привітань долучилися кураторки груп доцентки Віолета Городиська та Анна Федорович, висловивши побажання здоров’я, натхнення, професійного зростання, творчих успіхів. Випускникам-бакалаврам всі побажали подальшого вступу у магістратуру.

Цікавинкою урочистості була виготовлена Анною Федорович скринька побажань випускникам у національно-патріотичному стилі: синьо-жовті серця із професійними та особистісними побажаннями!

На завершення студентки Яна Мельник та Ірина Середяк висловили слова вдячності усьому колективові факультету за яскраві та насичені роки студентського життя.

У добру путь, дорогі випускники!

Перемоги та мирного неба!