Меню

«

»

Шановні першокурсники!

Сьогодні, в День знань, науки, мудрості, щиро вітаю Вас із знаменною подією у Вашому житті – початком навчання в інститутах та на факультетах Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Переконана, кожен добре усвідомлює, що у велике життя повинні виходити не тільки високопрофесійні фахівці, а й, в першу чергу, інтелектуально розвинені особистості. Це – наше основне завдання у новому навчальному році. Запорукою нашої успішної роботи є висока кваліфікація та мудрість професорсько-викладацького складу нашого університету, кожного його співробітника і, звичайно, кожної молодої людини, яка носить високе звання студента Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Своєю натхненною творчою працею, відмінним навчанням Ви не тільки продовжите славні традиції попередніх поколінь, а й примножите славу та авторитет нашого університету на світовому рівні.

Сердечно вітаю всіх із початком навчального року. Бажаю Вам і Вашим родинам щастя, благополуччя, оптимізму, здійснення всіх крилатих мрій.

Надія Володимирівна СКОТНА,

ректор, професор