Меню

«

»

СЕМІНАР З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 червня 2023 року студенти групи ДО-43Б факультету історії, педагогіки та психології спільно з вихователями ЗДО №3 «Казка» м. Самбора в режимі онлайн на платформі ZOOM провели науково-методичний семінар, приурочений Дню захисту дітей на тему «Миру і щастя всім дітям у світі».
Упродовж заходу виголошено такі доповіді: «День захисту дітей» (Божена Івахів, Марія Янів, студентки групи ДО-43Б), «Святкування Дня захисту дітей в різних країнах світу» (Василина Гуяр, студентка групи ДО – 43Б), «Права дитини в Україні» (Вероніка Дзіндзюра, Ольга Пилипів, студентки групи ДО – 43Б), «Діти і війна» (Ольга Коваль студентка групи ДО-43Б). На завершення семінару студентка групи ДО-43Б Аліна Шишка продекламувала авторський вірш «Діти – квіти землі».
У заключному слові доцент Юрій Калічак привітав усіх присутніх із святом і висловив подяку директорці ЗДО №3 «Казка» м. Самбора Хом’як Надії Миколаївні за багаторічну плідну співпрацю у підготовці фахівців дошкільного профілю, а також відзначив кращих студентів групи ДО-43Б.