Меню

«

»

Триває міжнародна підтримка України

24 березня 2023 року в Дрогобич уже вкотре завітали друзі-волонтери з Польщі, які опікуються внутрішньо переміщеними особами, котрі проживають у студентському гуртожитку університету.

Продукти харчування і солодощі для наймолодших мешканців гуртожитку подарували польські меценати та просто небайдужі люди. Вся польська спільнота сьогодні вболіває за Україну, переживає й співчуває тим родинам, які, втративши житло, були змушені покинути рідні міста і села. Проте така підтримка з боку європейських партнерів дає розуміння того, що ми не наодинці з трагедією, що спіткала нашу країну. Польща саме та держава, яка надає допомогу не тільки військово-оборонного характеру, але є одним із ключових донорів у гуманітарній політиці.

Адміністрація університету висловлює щиру вдячність друзям-волонтерам Łukasz Szulc та Уляна Стасишин та меценатам ( Smurfit Kappa Polska, Obywatelska Wielkopolska, Dermatic.pl) за надану допомогу. Також велика вдячність від університетської спільноти  благодійній організації “Благодійний фонд родини Веселого”, які допомагають з організацією доставки гуманітарної допомоги та облаштуванню добробути мешканців гуртожитку.

Разом до перемоги, разом відбудуємо нашу Україну!