Меню

«

»

Закордонне стажування викладачів кафедри правознавства, соціології та політології у Жешувському університеті (Республіка Польща)

Доценти кафедри правознавства, соціології та політології Оксана Зелена та Ярослав Комарницький упродовж місяця проходили стажування на кафедрі соціології суспільних проблем Інституту соціології Жешувського університету (Республіка Польща). Опікуном стажування була завідувач кафедри суспільних проблем професор Беата Шлюз, яка тривалий час підтримує з колективом кафедри правознавства, соціології та політології наукові зв’язки, є учасником конференцій, автором публікацій та членом редакційної колегії наукового журналу «Молодь у Центральній та Східній Європі».

Науковці з Дрогобича отримали гарну нагоду не лише відвідати Жешувський університет, а ближче ознайомитися з європейським освітнім досвідом. Слід відзначити цілковите сприяння та підтримку польських партнерів у проходженні стажування викладачів Дрогобицького педуніверситету.

Під час відвідин польського університету доценти Оксана Зелена та Ярослав Комарницький ознайомилися з навчальним планом та навчально-методичними розробками для соціологів, а також інформували про власні наукові напрацювання. Професор Беата Шлюз поділилася польським досвідом щодо використання інноваційних форм викладання суспільнознавчих дисциплін.

Для продовження співпраці з метою обміну досвідом, за ініціативою професора Світлани Щудло, обговорювалося питання щодо стажування польських колег у Дрогобицькому педуніверситеті та можливості проведення спільних студентських заходів.