Меню

«

»

Завершення навчально-польової практики на біолого-природничому факультеті

Ось і підійшла до завершення навчально-польова практика на біолого-природничому факультеті.

Студенти I курсу груп БХ-11Б і Б-12Б здійснили мандрівку до курортного міста Трускавець. Вони відвідали музеї “Історія міста Трускавця” та “Музей-криївку”, де ознайомилися з історією Раймунда Яроша, адже біолого-природничий факультет знаходиться у колишній віллі цього бургомістра.

Також студенти дізналися захоплюючу історію чарівного Трускавця від давніх часів і аж до сучасності. Згодом практиканти відвідали курортний парк міста, де вивчали флору і фауну цієї місцевості. Майбутні біологи під час проходження практики збагатилися знаннями не лише з біології, а й з історії .

Навчально-польова практика завершилася диференційованим заліком. Студенти заповнили щоденник і підготували звіт з практики, виготовили морфологічний гербарій, колекції насіння, жуків та метеликів, а також вологий препарат. Першокурсники захистили практику і в них розпочалися довгоочікувані літні канікули.

Студенти академічних груп БХ-11Б та Б-12Б біолого-природничого факультету щиро вдячні за цікаво і прекрасно проведену навчально-польову практику доцентам Василеві Стахіву та Ярославі Павлишак.

“Враження, які ми отримували кожного дня, назавжди залишаться в серцях. Це були одні з найкращих днів нашого студентського життя”, – діляться своїми враженнями майбутні біологи.