Меню

«

»

Культурно-дозвіллєва екскурсія до музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича

28 листопада 2018 р. студенти соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Дошкільна освіта» I – III курсів відвідали Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича (організатори екскурсії: доценти кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Віолета Городиська, Світлана Івах, Анна Федорович та Ірина Паласевич).

Студенти мали змогу ознайомитися не лише із «зовнішністю» театру, як окраси міста, а й, перебуваючи всередині приміщення, відчути дух цивілізації, де відпочиває сьогоднішнє суспільство, шукає відповіді на актуальні для них животрепетні питання. Водночас і ми мали можливість доторкнутися душею і серцем до того, що називаємо культурою.

Студенти побували на виставі «І сміх, і гріх…» (режисер-постановник – народний артист України Олег Мосійчук, ідея сценічного втілення Галини Микитюк), яка побудована на патріотичних засадах, висвітлює майже всі проблеми сьогодення, починаючи від моральних, і аж до проблем на передовій.

Студенти були здивовані і приємно вражені тим, як з гумором можна показати всі недоліки як людей, так і країни загалом. Після перегляду вистави кожен здобув певний життєвий досвід. Ніхто не пошкодував про те, що відвідав саме цю виставу, бо це було справді «І смішно, і грішно….»

Іванна ЦЬОМИК,
студентка соціально-гуманітарного факультету
(гр. ДО-13Б)