Меню

«

»

День відкритих дверей на факультеті початкової та мистецької освіти

У рамках профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх і мистецьких шкіл кафедра культурології та мистецької освіти 24 листопада 2018 року на факультеті початкової та мистецької освіти провела День відкритих дверей.

Майбутні абітурієнти ознайомилися з навчальним процесом, відвідали аудиторії хореографічних класів та майстерні образотворчого мистецтва, оглянули виставку творчих, навчальних та випускових (кваліфікаційних) робіт студентів спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація».

Викладачі хореографічної секції провели майстер-клас із сучасної хореографії, де учні мали змогу спробувати себе у таких танцювальних напрямках як латина та модерн.

Викладачі секції образотворчого мистецтва підготували та продемонстрували майстер-клас у техніці гратографії. Гратографія – це вид прикладної графіки, в якому зображення отримують видряпуванням малюнку на паперовій поверхні вкритій воском і темною тушшю. Учні мали можливість ознайомитися з технологічним процесом створення вітальної новорічної листівки у згаданій техніці та виконати власну авторську роботу.