Меню

«

»

Кафедра правознавства, соціології та політології провела звітну конференцію викладачів і студентів

23 квітня 2019 р. на історичному факультеті відбулася щорічна звітна конференція викладачів і студентів, яку організувала кафедра правознавства, соціології та політології.

Після відкриття робота конференції відбувалася у трьох секціях: «Правознавство», «Політологія» та «Соціологія». Виступи викладачів і студентів були підготовлені у рамках кафедральної теми «Молодь в суспільстві ризику: правові, політичні, соціальні аспекти». Цього року теми доповідей розкривали проблеми державної мовної і освітньої політики та соціальних механізмів забезпечення академічної доброчесності у вишах, забезпечення прав людини в Україні, протидії насильству в сім’ї та торгівлі людьми, реформування національної судової системи. Обговорення стосувалися правових аспектів трудових відносин і працевлаштування молоді. Жваві дискусії викликали питання булінгу і насильницької поведінки молоді.

За підсумками студентських досліджень, представлених на конференції, буде надруковано IV збірник наукових статей «Молодіжні наукові студії».