Участь у тренінгу для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

29 березня 2019 року у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка відбувся тренінг «Підготовка експертів із забезпечення якості вищої освіти».
Захід відбувся у межах українсько-чеського проекту «Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти» та проекту «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті», що реалізується Інститутом вищої освіти НАПН України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міжнародного фонду «Відродження», Центру досліджень вищої освіти (Чеська Республіка) та Фонду «Інститут розвитку освіти».
У тренінгу взяли участь заступник директора навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання Чопик Роман Володимирович та кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання Герасименко Світлана Юріївна.
На підтвердження активної участі у тренінгу учасники одержали сертифікати. Крім того, вони мають змогу продовжити навчання і пройти он-лайн іспит у ІВО НАПН України для формування національної мережі експертів із забезпечення якості освіти.