Профорієнтаційна робота факультету здоров’я людини та природничих наук

Добігає до завершення черговий етап вступної кампанії 2023 року у вигляді процедури реєстрації абітурієнтів для складання НМТ. Однак працівники факультету здоров’я людини та природничих наук продовжують активну профорієнтаційну роботу серед різних категорій потенційних вступників. В рамках низки планових заходів 01 травня 2023 року на платформі Google Meet відбулася чергова профагітаційна зустріч представників факультету зі студентами випускового курсу Самбірського фахового педагогічного коледжу імені Івана Филипчака.
Про підготовку здобувачів вищої освіти на факультеті здоров’я людини та природничих наук, основні здобутки вказаного структурного підрозділу та університету загалом розповів заступник декана доцент Роман Чопик. Доповідач ознайомив учасників заходу із переліком спеціальностей, за якими готують фахівців, розкрив особливості змісту освітніх програм «Середня освіта (Фізична культура)» та «Фізична культура і спорт», окреслив перспективи подальшого навчання та працевлаштування випускників бакалаврату.
Ключові складові Правил прийому до університету, які діють під час вступної кампанії 2023 року, випускникам коледжу детально розтлумачив заступник відповідального секретаря приймальної комісії нашого університету, завідувач кафедри медико-біологічних дисциплін, географії та екології, доцент Віталій Філь. Особливу увагу співдоповідач приділив висвітленню вимог щодо зарахування на окремі конкурсні пропозиції та основних термінів вступної кампанії.
В роботі профорієнтаційного заходу, окрім випускників, активну участь взяли педагогічні працівники коледжу Володимир Лимар та Наталія Бац. Виступи представників факультету здоров’я людини та природничих наук не залишили байдужими потенційних вступників, про що свідчила значна кількість запитань.