На базі факультету здоров’я людини та природничих наук відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології

       27 квітня 2023 року на базі факультету здоров’я людини та природничих наук ДДПУ імені Івана Франка відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології.

З метою залучення якомога більшої кількості здобувачів вищої освіти бакалаврського та магістерського рівня біологічних спеціальностей факультету здоров’я людини та природничих наук, олімпіада була також проведена водночас дистанційно на платформі Zoom за використання цифрового інструмента Google Forms. Перед її початком професорсько-викладацький склад кафедри біології та хімії ДДПУ імені Івана Франка організував зустріч з учасниками й учасницями цієї олімпіади.

Модераторкою заходу стала доцент кафедри біології та хімії ДДПУ імені Івана Франка, кандидат біологічних наук Галина Клепач. До організації та проведення Оліпіади долучилися також: завідувач кафедри біології та хімії, кандидат біологічних наук, доцент Світлана Монастирська, а також доценти однойменної кафедри Галина Кречківська, Ярослава Павлишак та Василь Стахів.

В олімпіаді взяли участь 34 здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівня біологічних спеціальностей. За результатами олімпіади, І місце зайняла Зятіна Софія (здобувач магістерського рівня ВО спеціальності 091 Біологія ); ІІ місце – другокурсниця Тис Катерина (здобувач бакалаврського рівня ВО спеціальності 014 Середня Освіта (Біологія та здоров’я людини), ІІІ місце –  Лужецька Надія (здобувач магістерського рівня ВО спеціальності 014 Середня Освіта (Біологія та здоров’я людини) та другокурсниця Паращак Ірина (здобувач бакалаврського рівня ВО  спеціальності 014 Середня Освіта (Біологія та здоров’я людини) .

Вітаємо переможців Олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та перемог студентських конкурсах!