Звітна конференція за результатами проходження студентами другого курсу клінічної практики з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної і дихальної систем

У вівторок, 28 березня 2023 р. на кафедрі фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я відбулася онлайн-конференція захисту звітів за результатами проходження клінічної практики з фізичної терапії та ерготерапії при порушеннях діяльності серцево-судинної і дихальної систем студентами ІІ курсу бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія. Зустріч відбулася на платформі Zoom.
Клінічну практику студенти проходили протягом місяця у лютому-березні 2023 року на таких базах практики: Медичний реабілітаційний центр “Модричі” м. Трускавець; Відділення відновного лікування Дрогобицької міської лікарні №1; Спеціалізована ортопедична фірма ПП “Арол плюс”, м. Львів; Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна м. Трускавець.

Screenshot_1
Screenshot_3
Screenshot_5
Screenshot_2
Screenshot_4
Screenshot_6

Студенти демонстрували свої фото- та відеозвіти про практику, описували цікаві клінічні випадки та пацієнтів з розладами серцево-судинної діяльності та дихання, яких вони мали змогу спостерігати й приймати участь у їхній реабілітації під керівництвом досвідчених фізичних терапевтів і ерготерапевтів.
На думку самих студентів, досвід, який вони одержали, знадобиться їм у майбутній професійній діяльності а також допоможе вибрати місце роботи, що найбільше їм підходить.
Деякі учасники конфернції висловили свої зауваження та побажання щодо раціоналізації практичного навчання, які кафедра постарається врахувати у подальшому.