Захист ознайомлювальної практики студентів спеціальності Фізична терапія, ерготерапія

З 27.02.2023 по 10.03.2023 студенти групи ФТЕ-19Б завершили свою першу, ознайомлювальну практику з спеціальності Фізична терапія, ерготерапія.
Протягом першого тижня проходження практики студенти мали змогу ознайомитись з структурою та режимом роботи таких реабілітаційних закладів як:
– Реабілітаційний центр «Назарет»;
– Відділення відновного лікування Дрогобицької міської лікарні;
– Медичний реабілітаційний центр «Модричі»;
– Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради;
– Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів “Надія”;
– Міжнародний благодійний фонд «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії.

screenshot 1
Screenshot
screenshot 3
Screenshot_1

Протягом другого тижня проходження ознайомлювальної практики, студенти мали змогу обрати один з запропонованих реабілітаційних закладів для подальшого проходження практики в ньому. Протягом цього тижня студенти групи ФТЕ-19Б спостерігали за роботою фізичних терапевтів та ерготерапевтів в обраному закладі та мали змогу асистувати їм. З допомогою, та під наглядом своїх клінічних наставників вивчали та опановували такі важливі аспекти в фізичній терапії та ерготерапії як:
– Підбір допоміжних засобів, та технік страхування для пересування пацієнтів.
– Особливості та види технік позиціонування та переміщення пацієнтів.
– Підбір та особливості методів спілкування з пацієнтами.
Варто відмітити, що більшість клінічних наставників на базах проходження практики охарактеризували студентів групи ФТЕ-19 Б, як старанних та зацікавлених у професії.
Висловлюємо вдячність усім співробітникам баз практики, що працювали з нашими студентами, а групі бажаємо подальшого теоретичного та практичного розвитку!