Участь професорсько-викладацького складу та студентів навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я у міжуніверситетському онлайн-лекторії

8 квітня 2022 року, у рамках міжуніверситетського лекторію організованого кафедрою теорії і методики олімпійського та професійного спорту Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка за сприяння Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Олімпійської академії України відбулася онлайн-лекція «Українська спортова діаспора: вчора та сьогодні».

2
4
3
5

Провів лекцію: кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри історії та теорії олімпійського спорту НУФВСУ, член Комісії Закордонне українство Національного олімпійського комітету України – Олексій Лях-Породько.
Крім студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 014 «Середня освіта (Фізична культура)», 017 «Фізична культура і спорт» на лекції були присутні й представники професорсько-викладацького складу кафедри теорії та методики фізичного виховання.
Ми висловлюємо щиру подяку Олексію Лях Породько за цікаву лекцію.