Підсумковий спортивний вечір

10 червня ц.р в актовому залі інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбувся загальноуніверситетський підсумковий спортивний вечір за 2014-2015 н.р, на якому зібралися найактивніші любителі здорового способу життя – студенти, викладач, тренери нашого університету. На спортивному святі відзначали найкращих студентів і викладачів, найкращі факультети, викладачів-тренерів, які доклали чимало зусиль, щоб їхні вихованці гідно виступили, а також нагороджували команди та призерів спортивних змагань.

sv-01
sv-02
sv-04
sv-05
sv-06
sv-07
sv-08

Упродовж усього навчального року в нашому університеті відбувалися змагання з різних видів спорту і вже тепер можна сміливо підсумувати результати.

Нагороджено студентів у таких номінаціях:

1. За активну участь у спортивно-масовому житті університету та перемоги у спортивних змаганнях оголосити подяку і відзначити премією у розмірі 100 (сто) гривень кожного із таких студентів факультету фізичного виховання:
Список студентів

2. За активну участь у спортивно-масовому житті університету оголосити подяку та нагородити грамотами наступних студентів:
Список студентів

3. За активну участь та успішні виступи у змаганнях різного рангу нагородити цінними подарунками кожного із студентів:
Список студентів

Відзначили викладачів Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка у таких номінаціях:

1. За активну участь в організації та проведенні спортивно-масової роботи в університеті оголосити подяку викладачам:
Список викладачів

2. За активну участь в організації та проведенні спортивно-масової роботи в університеті нагородити грамотами:
Список викладачів