Фестиваль „Козацькі забави”

03 жовтня 2023 року були проведено фестиваль „Козацькі забави” присвячені Дню захисника Вітчизни та Дню українського козацтва серед збірних команд факультетів.
Змагання проводились на спортивному майданчику, який знаходиться по вул. В. Великого. Метою козацьких забав є популяризація та розвиток народних традицій, звичаїв та обрядів серед студентської молоді.

Студенти мали можливість позмагатися і подивитися на інших, цікаво провести час. Учасники показали не тільки свою завзятість та жагу до перемоги, а й фізичну підготовленість та художню майстерність. Під час цього заходу студентська профспілка під керівництвом Ігоря Гівчака частували козацьким кулішем, а також нагороджували призами збірні команди факультетів.
Суддівство змагань забезпечили викладачі кафедри фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я у складі: головний суддя змагань – Олег Слімаковський, суддя-секретар – Надія Малетич, а також судді при учасниках Василь Максим’як, Леся Борисевич, Роман Кушнір та завідувач кафедри Галина Кондрацька.
Бажаємо подальшого духовного та фізичного розвитку.

Кафедра фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я