6-10 вересня 2021р. в  рамках програми Erasmus+ KA107 завітала колега з Люблінського католицького університету Івана Павла ІІ проф. Юлія Горбанюк. У перший день візиту відбулися зустрічі з проректором Юрієм Вовком, деканом Факультету психології, педагогіки і соціальної роботи Ігорем Гриником, завідувачем кафедри практичної психології Валентиною Стець та завідувачем кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Марією Чепіль.

У ході реалізації мобільності проф. Юлія Горбанюк провела пари з студентами, що вивчають психологію, співпрацюючи з кафедрою практичної психології.  У рамках візиту професорка провела з нашими студентами заняття на теми: “Позитивна психологія та її практичне застосування”, “Емоції в терапевтичному процесі”, “Управління емоціями”, “Превентивна програма для дітей мігрантів з України”.

Також наші гості-науковці пані Юлія Горбанюк та пан Олег Горбанюк люб’язно запропонували провести додаткові лекції (7 вересня) на тему “Методологічні проблеми в міжгрупових дослідженнях: багаторівневий підхід і психометрична еквівалентність” з молодими науковцями Дрогобицького університету: аспірантами та викладачами. Тематика лекції стосувалась передусім аспектів, на котрі аспірантам варто звернути увагу при плануванні власної наукової діяльності. Проф. Олег Горбанюк поділився досвідом праці своїх аспірантів, дав рекоменації та поради молодим науковцям, як досягти максимальної ефективності у своїй роботі.

Erasmus JG3

JG2 JG1

 

By vmp