Вихідна викладацька мобільність

Критерії відбору

Для участі у програмі програмі обміну з університетом-партнером у рамках кредитної мобільності програми ЄС «Erasmus+» (КА1) науково-педагогічному працівникові необхідно подати у відділ міжнародних звʼязків наступні документи:

1.Заповнену та підписану заяву

2. За наявності міжнародний сертифікат (TOEFL, IELTS, TestDaf інше) знання відповідної іноземної мови.

3. План стажування/викладання.

План викладання в рамках програми Erasmus+ – це 8 годинний (щонайменше) план лекцій на тиждень. План стажування в рамках інших міжнародних програм подається відповідно до вимог програми.

4. CV.

5. За наявності лист-підтримки від установи-партнера.

Подачу документів можна здійснити заповнивши форму, або надіславши необхідний перелік документів на електронну скриньку відділу.

Аплікаційна процедура

Увага! Процес оформлення наказу про відрядження триває щонайменше 5 робочих днів. Просимо Вас подавати всі необхідні документи завчасно. Всі документи обов’язково мають бути оформлені до Вашого від’їзду.

У випадку проходження конкурсного відбору науково-педагогічному працівнику необхідно заповнити та подати у відділ міжнародних звʼязків наступні документи:

  1. Оформлені документи для закордонного відрядження

Документи (службове подання та технічне завдання) для оформлення закордонного відрядження можна отримати у відділі кадрів.

2. Копія запрошення та його переклад, завірений відділом міжнародних зв’язків або координатором академічної мобільності факультету.

3. Заповнений Learning Agreement for Teaching або Learning Agreement for Training, підписаний трьома сторонами.

Звіт про міжнародне стажування

Для визнання результатів акдемічної мобільності науково-педагогічним працівникам необхідно подати у відділ міжнародних звʼязків та бухгалтерську службу наступні документи:

1. звіт;

2. копію документу, що засвідчує результати проходження програми академічної мобільності (сертифікат, диплом);

3. копію закордонного паспорту із ідентифікаційною сторінкою та сторінками з відмітками про перетин кордону України.

Важливо! Документи подаються у семиденний термін після заверження відрядження. У випадку, якщо науково-педагогічний працівник не подав вищезазначені документи вчасно, міжнародне стажування буде вважатися таким, що не відбулося.