Меню

«

»

Змагання з туристичного багатоборства

5 жовтня 2017 року на базі СОТ «Смерічка» відбулися традиційні змагання з туристичного багатоборства, присвячені Міжнародному дню туризму. Ці змагання, як правило, є відкриттям Спартакіади серед студентів Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, яка включає вісім конкурсів.

Незважаючи на прохолодну погоду, на старт вийшли студенти, які відстоювали честь своїх факультетів та інститутів. Всім учасникам хотілося вибороти призове місце. Особливо хочеться відзначити команду факультету початкової та мистецької освіти, до складу якої входили лише дівчата, котрі змагалися на високому рівні.

Після напруженої боротьби призові місця команд розподілилися таким чином: І місце виборола команда факультету початкової та мистецької освіти, ІІ місце зайняли учасники інституту іноземних мов, ІІІ місце здобула команда соціально-гуманітарного факультету.

Студенти мали можливість не тільки позмагатися і подивитися на інших, але й цікаво провести час. Загалом усі команди показали свою майстерність. Бажаємо подальших успіхів у Спартакіаді університету.

Кафедра фізичного виховання