Меню

«

»

Захист виробничої (педагогічної) практики на кафедрі загальної педагогіки та дошкільної освіти

10 січня 2023 року відбувся захист педагогічної практики студентами-дошкільниками першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Студенти групи ДО – 43Б проходили виробничу (педагогічну) практику у неймовірно складних умовах російсько-української війни. Надзвичайно цікавими та змістовними виявилися звіти про проходження педагогічної практики у закладах дошкільної освіти у формі презентацій. Практиканти мали змогу порівняти з попереднім досвідом перебіг практики, поділитися новими враженнями, здобутим досвідом, більш професійно оцінити фаховість власну та методистів ЗДО.

Окремо виділимо виступи студентів, котрі проходили практику за місцем роботи. Вони продемонстрували справжній професіоналізм та фахову компетентність, адже досвід роботи дозволяє почуватися більш впевнено в середовищі дітей дошкільного віку.

Насамкінець керівники виробничої (педагогічної) практики Анна Федорович, Віолета Городиська, Юрій Калічак, а також факультетський керівник практики Світлана Івах подякували студентам за яскраві презентації, належне оформлення матеріалів практики та побажали швидкої перемоги та подальших професійних здобутків.