Меню

«

»

Захист дипломних робіт за програмою «Подвійне навчання» у Полонійній Академії

Програма «Подвійне навчання» за спеціальністю «Біотехнологія» спільно з Полонійною Академією в Ченстохові (Польща) реалізується в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка з 2016 року. 30 травня у Полонійній Академії в Ченстохові вчергове відбувся захист дипломних робіт і практики 4 студентів-випускників за спеціальністю «Біотехнологія».

Під час захисту студенти представляли результати проходження  професійної практики, дипломні роботи та їх результати, демонстрували знання отримані під час навчання в Академії та університетах Європи за програмою Erasmus.  У роботі спільної екзаменаційної комісії Полонійної Академії і Дрогобицького університету взяли участь викладачі кафедри біології та хімії й відділу міжнародних зв’язків (Гойванович Наталія, Волошанська Світлана, Монастирська Світлана).

Усі студенти успішно захистили свої дипломні роботи і невдовзі отримають європейські дипломи! Колектив факультету здоров’я людини та природничих наук й  кафедри біології та хімії  щиро вітає випускників і бажає їм подальшого професійного зростання, успіхів на кар’єрній ниві  і здійснення задумів! Навчання за кордоном – це безцінний досвід, можливість удосконалити свої професійні навички і подорожувати Європою!

Академічна спільнота Дрогобицького університету щиро вдячна Кс. Ректору, професору Полонійної Академії в Ченстохові Анджею Кринському за співпрацю між нашими закладами, реалізацію програми «Подвійне навчання» за спеціальністю «Біотехнологія», підтримку українських студентів у складні для України часи, сприяння участі  студентів у програмі Erasmus!

 #DrohobychUniversity