Меню

«

»

Заняття зі смарт-дошкою в дитячому садку!

23 листопада 2017 року студенти спеціальності «Дошкільна освіта» та викладачі університету на запрошення завідувача дитячого християнського благодійного дитячого садочка «Ангелятко» Надії Сеник (сестри Єфросинії) відвідали заняття з дітьми середньої групи із використанням інноваційних технічних засобів.

На занятті, яке проводила вихователь Марта Рибінчак, дошкільники виходили до дошки, щоб змоделювати будинок для казкових персонажів, зробити Сніговика, порівняти сніжинки тощо. Студенти після заняття також спробували попрацювати зі смарт-дошкою і надихнулися новими ідеями у її використанні, що стане продовженням практичної роботи на заняттях у розробці методик в її застосуванні.

Після заняття завідувач кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти професор Марія Чепіль подякувала за можливість ознайомитися з практикою діяльності дошкільного закладу, а завідувач дитсадка Надія Сеник розповіла гостям про специфіку організації діяльності закладу.

Дитячий садочок «Ангелятко» одним із перших запропонував співпрацю з моменту відкриття у нашому університеті спеціальності «Дошкільна освіта». Бажання поділитися здобутками та отримати науково-теоретичні знання сприяє нашій спільній діяльності: проходження практики студентами, участь у науково-методичних семінарах, святкування Дня дошкільника, відвідування занять, обмін педагогічною літературою.

Привітний персонал дитсадка, позитивна атмосфера, щасливі діти справили незабутнє враження на відвідувачів. Вітаємо з успішним початком застосування технічних новацій і сподіваємося нових зустрічей!