Меню

«

»

Вшанування пам’яті Тараса Шевченка на факультеті початкової та мистецької освіти

«Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття, Тебе своїм сучасником звемо», – саме такими словами розпочався конкурс читців поезії Великого Кобзаря, який відбувся 12 березня 2018 року з нагоди 204-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка на факультеті початкової та мистецької освіти.

З великим хвилюванням студенти факультету дарували радість присутнім своїм талантом. І знов, і знов бентежили душу рядки «Тополі», «Хустини», «Причинної», захоплювали уривки з поем «Княжна», «Неофіти», наповнювала душу патріотичними почуттями «Розрита могила»… Ведуча дійства Ірина Мотиль представила маловідомі факти з життя і творчості поета.

Авторитетне журі у складі завідувача кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі професора Марії Федурко, завідувача кафедри педагогіки та методики початкової освіти доцента Лілії Стахів, старшого викладача Лесі Лужецької відзначило переможців: І місце – Ганна Беренич (студентка групи ПОІ-32Б), ІІ місце – Оксана Заяць (студентка групи ПОА-11Б), ІІІ місце – Галина Кулявець (студентка групи ПОА-11Б).