Меню

«

»

Враження студентки Дрогобицького університету про навчання в Бельгії

Студентка групи ФТЕ-32Б Софія Оленич, перебуваючи на навчанні в Бельгії, ділиться враженнями:

«Ніяк не було часу написати щось . Проте я вирішила розвіяти теперішні пости у соціальних мережах . Тому хочу розповісти про моє навчання в Бельгії в межах міжнародного проєкту Erasmus +. Дякую Дрогобицькому державному педагогічному університету імені Івана Франка  та кафедрі фізичної терапії, ерготерапії за можливість проходити семестрове навчання в цьому куточку Європи. Я навчаюся на програмі Paramedical Professions – occupational therapy (ерготерапія). Дякую Hogeschool VIVES за те, що ви прийняли нас так тепло .

Я мала змогу стажуватися в реабілітаційному центрі BZIO з красивим краєвидом на море (моє заспокоєння). Працювала з неврологічними та ортопедичними пацієнтами. Мовний бар’єр – це причина, чому було важко ставити цілі в роботі з пацієнтом і вивчати кожен випадок максимально. Але не зважаючи на це, вважаю такий досвід успішним, бо я відкрила для себе щось нове у своїй улюбленій галузі. Пощастило, що більшість пацієнтів володіли англійською хоч трішки. Найцікавіше було з тими, котрі розмовляють лише нідерландською або французькою . А заняття ніхто не відміняв , займатись потрібно!!!

Засвітилась на екрані головного телеканалу Бельгії та в головній газеті ( ма, та я зірка )

Це крутий досвід та нові знання з ерготерапії. Приємно було працювати в такій команді!!! Thank you for this opportunity to work in the great team!!!

Попереду ще 2 місяці практики .

Час так швидко промайнув, вже 3 місяці як я закордоном, на великій відстані від своїх близьких. Це вперше. Люблю і скучаю

Перемоги для України!

Слава Україні! »

(Джерело: https://www.facebook.com/sofiya.olenych/posts/3130847757230721)