Меню

«

»

Візит студентів-соціологів у Центр вивчення громадської думки «Соціоінформ»

6 травня 2019 року студенти-соціологи (ІІ курс) університету в межах соціологічної практики, керівником якої є доцент Оксана Зелена, відвідали Центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» у м. Львів.

«Соціоінформ» є однією з найбільших компаній всеукраїнського масштабу з проведення соціологічних і маркетингових досліджень. Директор відділення у Західному регіоні кандидат соціологічних наук Наталія Зайцева-Чіпак розповіла нашим студентам про структуру та різноманітні види діяльності Центру: від оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах до досліджень кон’юктури ринку, зв’язків з громадськістю, експериментальних розробок у сфері суспільних і гуманітарних наук. Також дрогобицькі соціологи отримали змогу побачити професійний презентаційний аналітичний звіт дослідження.

Зустріч була надзвичайно змістовною, цікавою та теплою, яку Наталія Зайцева-Чіпак назвала «обміном енергії». Під час спілкування студенти зрозуміли специфіку роботи соціолога та важливість і перспективи соціології у сучасному суспільстві.